Metode de copiat la BAC

Cine nu invata pentru examene, incearca sa triseze intr-un fel sa ia examenele, iar o modalitate de trisare se numeste copiat.
In ziua de astazi una dintre cele mai bune metode de copiat la bac este cea cu microcasti wireless, o astfel de casca este practic un mic corp minuscul care produce vibratii pe timpan, avand dimensiuni de ordinul milimetrilor. Alta metoda mai indrazneata este metoda cu telefonul mobil, in special cu telefonul care citeste documente in format PDF, astfel elevul silitor isi poate pune toate rezolvarile si subiectele pe telefon fara a fi nevoit sa faca prea multde modificari, bineinteles se poate copia si cu poze sau cu mesajele text etc.
O alta modalitate de copiat este cea standar si veche, si anume metoda cu fituici, sau chiar cu caietul ori cartea pe genunchi.
Inca o modalitate foarte banala este aceea de a copia de la vecinul banca, daca ai noroc si el stie mai mult decat tine.:)
Un singur lucru sa nu uitati cand veti copia la BAC sau la orice alt examen, sa va stapaniti emotiile si sa nu rositi si sa va agitati:)
Nu incurajam astfel de metode mai ales ca toate implica un grad de risc destul de ridicat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Mesajul tau!

Horoscop Urania Maya Secret | Muzica Muzica Populara StefBlog - Blog de programator